Соковиті ребра, які перевершують будь-який шашлик: шеф-кухар відкрила свій унікальний рецепт.


Реберця за цим рецептом можна приготувати як на природі на мангалі, так і запекти в духовці - другий варіант також вийде дуже смачним, але без аромату димку.

Шеф-кухар Валентина Кущ продемонструвала, як створити вражаючі та соковиті реберця, після яких у всіх зникне бажання їсти звичайний шашлик.

"Це буде хіт! Ребра виходять пікантні, не жирні, трішки солодкуваті і розвалюються на волокна!", - радить шеф-кухар.

Для приготування ідеальних реберець нам знадобляться:

Ребра ділимо на сегменти по 2-3 реберця, складаємо в каструлю, в якій будемо їх тушкувати, додаємо спеції (мелену корицю, перець горошком, гвоздику, гірчицю, сіль), заливаємо ананасовим соком, додаємо цілі зубчики часнику (можна навіть не чистити їх) і варимо приблизно 60-80 хвилин.

"На цьому етапі ви можете експериментувати з різними спеціями, які вам до вподоби. Головне! Уникайте переварювання ребер, інакше вони втратять свою форму!" - зазначила шеф-кухар.

Ребра лишаємо охолоджуватися. Залишаємо 50 г рідини, в якій варилися ребра, та змішуємо її з соусом барбекю - це буде соус для змащування запечених ребер.

Розміщуємо ребра на гриль-решітці і смажимо їх з обох сторін на помірному вогні. Коли вони набудуть золотистого кольору, наносимо на них соус і ще раз швидко обсмажуємо з усіх боків, дбаючи про те, щоб не допустити їх підгоряння.

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Найкращий осінній десерт: простий рецепт яблучного пирога з ароматом кориці.

Related posts