Простий грибний крем-суп: як легко приготувати смачну страву для обіду без зайвих зусиль.
Приготуйте ніжний та ароматний грибний суп-пюре, використовуючи лише кілька простих інгредієнтів.
Фудекспертка Світлана Левицька, яка також веде кулінарний блог в Інстаграм, поділилася рецептом приготування насиченого грибного супу з вершками.
Цей грибний суп-пюре простий у приготуванні і має неймовірний аромат. Також він відмінно підійде для затишної вечері чи обіду.
Подрібніть печериці, залишивши кілька скибочок для оформлення страви. У великій каструлі розігрійте олію і обсмажте нарізану цибулю до м'якості. Потім додайте подрібнений часник та чебрець, готуйте ще одну хвилину.
Налийте вино і випарюйте його на сильному вогні. Коли спирт випарується, додайте нарізані гриби і муку, добре перемішуючи. Влийте овочевий бульйон, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння і готуйте протягом 15 хвилин.
На завершення, введіть вершки і нехай суміш трохи настоїться на дуже слабкому вогні ще кілька хвилин. З допомогою блендера перетворіть суп на однорідну кремоподібну масу. Прикрасьте заздалегідь обсмаженими скибочками грибів і подавайте гарячим.
Свіжі новини з України:
Ось оригінальний рецепт простого пирога на основі йогурту, розроблений переможницею "Мастер Шеф": швидко, легко та смачно!
Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.