Вологий і насичений шоколадний торт: простий рецепт десерту з трьох компонентів.
Рецепти шоколадного пирога зовсім не обов'язково мають бути важкими, заплутаними чи вимагати приготування в духовці.
Згідно з інформацією від Еxpress, Клер, творець блогу My Fussy Eater та автор кулінарної книги, представила рецепт "найсмачнішого та найлегшого" шоколадного торта, що його можливо зготувати в аерофритюрниці.
"Я завжди на стороні простих і швидких рецептів, і цей шоколадний торт, приготований у фритюрниці, напевно, є одним з найлегших і найсмачніших варіантів!" – підкреслює вона.
Шоколадний пиріг готується лише три хвилини та 13 хвилин випікається у аерофритюрниці.
Для цього рецепту підійде будь-яка паста, яка є у вашому магазині, будь то Nutella чи інша варіація. За словами кондитерки, шоколадна паста без горіхів також "чудово підходить".
Спочатку змішайте всі інгредієнти до однорідності. Потім добре змастіть дно та боки форми для випічки вершковим маслом, якщо є - використовуйте також пергамент.
Клер радить випікати пиріг в аерогрилі при температурі 180 градусів протягом 13 хвилин.
"В результаті виходить дійсно вологий і м'який пиріг, який нагадує брауні," - підкреслює вона.
Якщо вам не до вподоби ця текстура, дайте пирогу постояти ще 2-3 хвилини. Після того, як він остаточно охолоне, його можна нарізати на порційні шматочки.
Рекомендується подавати його з грецьким йогуртом та свіжими ягодами.
Шоколадний торт -- це чудовий десерт, який неймовірно легко приготувати самостійно вдома. Мері Беррі поділилася, рецептом, для якого потрібні лише шість інгредієнтів.
Якщо насолоджуючись десертом, ви випадково забруднились, то у нагоді будуть лайфхаки, як видалити плями шоколаду. Плями від шоколаду необхідно прибрати, щойно ви їх помітили, але важливо не розтирати їх.