Тарт із горіхового борошна з яблучними квітами: рецепт, що підкорить ваше серце.
Цей безглютеновий яблучний тарт із трояндами - найкраще, що можна приготувати на десерт у домашніх умовах.
Якщо ви прагнете здивувати своїх гостей елегантним смаком та неповторним виглядом випічки, цей рецепт стане для вас ідеальним вибором.
1. Розігрійте духовку до температури 190 градусів. У кухонному комбайні подрібніть горіхи, потім додайте до них цукор та морську сіль. Продовжуйте процес до тих пір, поки горіхи не стануть дуже дрібними шматочками. Після цього перекладіть суміш у середню миску.
2. Додайте олію та яєчний білок у горіхову суміш. Видавіть суміш на дно та по краях форми для тарта діаметром приблизно 20 см.
3. Випікайте, поки краї не набудуть золотистого відтінку, приблизно 15-18 хвилин. Дайте повністю охолонути.
4. У середній каструлі змішайте молоко і склянку цукру і доведіть до кипіння на середньому вогні.
5. У великій мисці з'єднайте кукурудзяний крохмаль із залишками цукру. Потім введіть яєчні жовтки.
6. Поступово влийте третину гарячої молочної суміші в миску постійно збиваючи, щоб змішати. Перекладіть вміст миски в каструлю і готуйте на повільному вогні, постійно збиваючи, поки|доки| суміш не закипить кілька разів.
7. Відразу ж зніміть суміш з вогню, додайте мелену корицю та ванільний екстракт і перекладіть на охолоджену основу. Покладіть поліетиленову плівку прямо на поверхню крему і поставте в холодильник, поки він не застигне, приблизно на 1 годину.
8. Візьміть середню чашу та об'єднайте лимонний сік з двома склянками холодної води. Яблука наріжте тонкими скибочками і помістіть їх у лимонну воду.
9. У невеличкому горщику об'єднайте 1 склянку лимонної води з цукром і доведіть до кипіння. Потім додайте нарізані яблука і зніміть з плити. Дайте суміші настоятися, поки яблука не стануть м'якими.
10. Щоб сформувати кожну троянду, поверніть одну скибочку яблука в щільну спіраль, покладіть її зверху на пиріг із застиглим кремом і розкладіть інші скибочки яблук навколо нього злегка вигнутою спіраллю. Повторіть троянди по всій поверхні пирога. Ваш тарт готовий.