Сьомга в кремовому соусі - покрокове приготування риби на сковороді - як приготувати смачну сьомгу | FoodOboz
Приготувати вишукану сьомгу вдома на сковороді – це надзвичайно просто. Вам знадобиться приготувати кремовий соус, в якому риба буде ніжно тушкуватися. Її м'ясо просто розтає в роті, даруючи неперевершене задоволення.
Концепція приготування соковитої сьомги в кремовому соусі була представлена на профілі фудблогерки Катерини з ніком katherine.khoma в Instagram. Важливо, щоб жирність вершків становила не менше 20%.
1. Приправте рибу сіллю та перцем за власним смаком.
2. Обсмажити з усіх сторін на оливковій олії до отримання золотистої скоринки.
3. Перекласти на чисту тарілку і відкласти.
4. У цій же сковороді розігріти вершкове масло до повного розтоплення.
5. Ввести подрібнену цибулю і смажити до досягнення прозорості.
6. Додати овочевий бульйон і дати соусу трохи випаруватись.
7. Знизьте вогонь до найменшого рівня, додайте сушені томати, вершки та готуйте на повільному вогні, постійно помішуючи, до досягнення однорідної консистенції.
8. Приправте страву сіллю та перцем відповідно до ваших уподобань.
9. Додайте шпинат і тушкуйте ще кілька хвилин.
10. Ретельно перемішайте та дайте соусу трохи загуснути.
11. Переверніть рибу на сковороді, полийте її соусом і дайте їй прогрітися протягом кількох хвилин.
12. Подавайте з вашим улюбленим акомпанементом.
Крім того, на OBOZ.UA ви маєте можливість переглянути різноманітні рецепти: