Щоб картопляні оладки виходили повітряними та не втрачали свій колір: поради щодо приготування.
Картопляні деруни -- одна з найпопулярніших серед українців страва, яку готують за різноманітними рецептами.
Не завжди деруни виходять пухкими та золотистого кольору. Тому господині шукають інгредієнт, який зробить деруни пухкими. Що стосується темного кольору, він, звичайно, не робить деруни менш смачними, але, якщо позбутися його не складно, чому б ні.
Кваліфіковані кулінари радять включати крохмаль у тісто та дотримуватися кількох корисних рекомендацій.
Існує декілька лайфгаків, які допоможуть зберегти деруни красивими. Один з них -- це додати цибулинний сік, кисломолочні продукти та соду
Для приготування дерунів, які збережуть свій світлий колір, варто вмішати невелику кількість лимонного соку.
Related posts