Горішки: смак юності


Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Смак дитинства - горішки. Ото смакота була.. і досі є. З яким ще смаколиком у вас асоціюється дитинство?

Що треба: На відео півпорції

Усі компоненти повинні бути при кімнатній температурі.

Масло збити з цукровою пудрою до однорідності, додати яйця, сіль, ванільний цукор, перемішати міксером. Додати соду погашену оцтом, далі просіяне борошно з крохмалем і швидко замісити тісто. Довго не місити, і не додавати багато борошна, щоб не "забити". Тісто буде ніжне.

Сформуйте кульки вагою по 5 грамів і випікайте їх у горішниці, використовуючи мультипекар від Тостероні у cook_julija_simonchuk. Якщо у вас інша модель горішниці, вага тіста для половинок може варіюватися, тому коригуйте кількість. Готові половинки заповніть згущеним молоком і з'єднайте їх. Смачного!

Related posts