Чому борщ набуває оранжевого відтінку: звичайні помилки, що псують смак страви - Hochu.ua


Як приготувати апетитний борщ

Борщ є невід'ємною частиною української гастрономії, поряд з смачним холодцем. Під час приготування борщу існує ризик допустити помилку, внаслідок якої страва може втратити свій характерний червоний відтінок.

Усе визначається кількома простими, проте суттєвими деталями. Спільно з pixelinform.com ми надамо кілька корисних рекомендацій, які вбережуть вас від типових помилок і дозволять приготувати борщ, що вразить усіх яскравістю кольору та неперевершеним смаком.

Надмірне кипіння може зіпсувати смак вашого борщу. Готуйте його на помірному вогні, щоб він лише трохи булькочив. І не забувайте регулярно знімати піну.

Сирий буряк — це ключ до насиченого борщу. Перш ніж кидати його в каструлю, обов'язково підсмажте його. Це дозволить буряку розкрити свій яскравий колір і неповторний аромат у страві.

Кислота - найкращий друг яскравого кольору. Оцет, лимонний сік або томатна паста допоможуть закріпити насичений відтінок буряка. Додаємо їх у буряк, тушкуємо і тоді наприкінці варіння додаємо бурякову засмажку.

Таким чином, ви зможете створити борщ, який буде неймовірно смачним та точно матиме яскравий червоний відтінок. Крім того, ми також ділилися порадами щодо альтернатив молока при приготуванні пюре.

Related posts