Борщова основа / для окремого салату: Це неймовірно смачно!


Ось детальний опис рецепту разом із порадами щодо його приготування. Зображення: скріншот.

Заправка для борщу. Вона може слугувати як основа для борщу, так і виступати в ролі окремого салату. Смакує неймовірно, тому обов'язково збережіть цей рецепт і спробуйте приготувати. З однієї порції виходить від 4 до 4,5 літрів. (У відео я готую половину порції).

Відварений буряк потерти на велику терку, дрібно порізати цибулю і перець.

Усе це помістіть у каструлю.

Змішати олію, оцет, воду, цукор і сіль і залити овочі. Поставити на середній вогонь і варити періодично помішуючи 25-30 хв від закипання. Розкладаємо гарячим в стерильні банки і закатуємо.

Зберігайте в охолодженому приміщенні. Смачного!

Приготуйте з ніжністю.

Related posts