Без кип'ятіння та брудних посудин: оптимальний метод приготування буряка для салатів.
Овочі можна приготувати в мікрохвильовій печі.
Приготування буряка для смачних салатів може бути досить тривалим і супроводжуватися неприємними запахами та брудними каструлями. Раніше ми ділилися порадами, як зробити фарш соковитим. Тепер хочемо поділитися корисним лайфхаком, як підготувати буряк без варіння.
Сучасна кулінарія відкриває безліч цікавих варіантів, і одним із них є запікання буряка в мікрохвильовій печі. Давайте розглянемо це детальніше разом із allrecipes.com.
Приготування займає всього кілька хвилин. Вам навіть не потрібно стежити за процесом варіння, ризикуючи переварити буряк.
Оберіть маленькі бурячки, оскільки вони готуються швидше. Відріжте стебла та листя. Зробіть кілька проколів у кожному буряку виделкою або гострим ножем, щоб пар міг виходити під час варіння. Загорніть кожен буряк у харчову плівку або пергамент, щоб зберегти вологу та уникнути розбризкування соку.
Розмістіть загорнуті буряки у мікрохвильовій печі. Тривалість приготування варіюється в залежності від величини буряка та потужності вашої мікрохвильовки, зазвичай це займає від 5 до 10 хвилин для одного буряка середнього розміру. По завершенні приготування дайте бурякам охолонути на кілька хвилин — після цього їх легко можна очищати та нарізати.
Приготування буряка в мікрохвильовці - це швидкий, простий і ефективний спосіб. Також ми розповідали, чим можна замінити ковбасу в олів'є.